SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SARAJEVO, KŠC

[addtoany]

16.04.2019. – SARAJEVO

Gizmo voli turneje! Voli putovati u različite gradove, različite zemlje. Voli posjećivati prijatelje i susjede pa je tako došao i do Bosne i Hercegovine. Pozvan je na premijeru prikazivanja Superknjige u Sarajevu. Domaćin nam je bio Katolički školski centar „Sveti Josip“ koji nas je jako lijepo ugostio.

U školskoj kino dvorani okupilo se oko 400 učenika 1. do 5. razreda u sklopu uskršnjeg programa te škole. Atmosfera je bila sjajna! Gromki glasovi uzbuđene djece ispunjavali su dvoranu sve dok se nismo utišali i pogledali crtić. Nakon toga se na pozornici pojavio Gizmo. Izazvao je uzbuđenje, a i sam je bio uzbuđen kada je vidio koliko djece je u dvorani! Zatražio je od njih da zajedno otpjevaju i otplešu njegovu omiljenu „Pjesmu spasenja“. Nekako se uvijek dogodi da na nju, zbog svog vremena putovanja, nikada ne stigne na vrijeme. Djeca su se rado odazvala pa su, nakon kratkog upoznavanja s koracima, vješto otplesala cijelu pjesmu. Gizmo im se, također, uvijek pridruži u tome.

Nakon programa na pozornici su se izmjenjivali razredi želeći zabilježiti ove vesele trenutke susreta s Gizmom kroz fotografije i svoje selfije. Baloni su letjeli svuda okolo, a vesele fotografije ostat će zauvijek u Gizmovom albumu.

A kako Gizmo voli upoznati grad u koji je došao, morali smo ga odvesti da prošeta Baščaršijom, pomiriše ćevape, potjera golubove sa Sebilja, pogleda Miljacku i Vijećnicu te naravno, kao i svaki ljubitelj nogometa, posjeti Željin stadion (NK Željezničar Sarajevo). Nažalost nije sreo nikoga od igrača, ali nas je zato vrlo ljubazno osoblje kluba uvelo na stadion, popričalo s nama i zabilježilo susret fotografijama. Do sljedećeg viđenja, drago Sarajevo!

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...