Prva sezona

Hero image
Sezona 1 Epizoda 1

Stvaranje

Jednom prilikom Lukina neposlušnost dovela je nezgode u očevom laboratoriju koja je gotovo uništila profesorov najnoviji izum. Superknjiga vodi naša tri heroja na početak svega gdje će vidjeti do čega može dovesti neposlušnost.

Sezona 1 Epizoda 2

Test

Luka je presretan jer je dobio Holo-9, posljednji holografski sustav igara, ali upoznaje bolesnog dječaka kojem je to također najveća želja. Potrebna je pomoć Superknjige koja ih vodi da upoznaju Abrahama koji je također bio na testu.

Sezona 1 Epizoda 3

Jakov i Ezav

Za vrijeme žestoke vodene igre, Ela slučajno smoči Gizmovu matičnu ploču i on počinje gubiti funkcije. Luka se naljuti na Elu govoreći kako joj nikada neće oprostiti. Superknjiga posreduje i prenosi djecu natrag u doba Jakova i Ezava.

Sezona 1 Epizoda 4

Pusti narod moj

U razgovoru o svojim omiljenim Superknjiga avanturama našim junacima se teško odlučiti koja im je najdraža. Kao odgovor na njihovo pitanje Superknjiga ih brzo pošalje u avanturu života gdje će upoznati Mojsija.

Sezona 1 Epizoda 5

Deset zapovijedi

Obitelj Kvantum zajedno s Elom i Gizmom uživa u obiteljskom kampiranju kad Luka potajno odluči zanemariti postavljena pravila kampiranja. Superknjiga šalje naš dinamični trio da nauče kako pravila postoje kako bi nam pomogla i zaštitila nas.

Sezona 1 Epizoda 6

Divovska avantura

Za vrijeme audicije za školski bend pred publikom, Luku hvata velika trema i ne uspijeva odsvirati audiciju do kraja. Superknjiga vodi Luku, Elu i Gizma da upoznaju Davida i budu dio njegove priče i najveće bitke s divom Golijatom.

Sezona 1 Epizoda 7

U lavljoj jami

Pred Lukom je veliki izazov da “učini pravu stvar” kad manjeg dječaka napadaju nasilnici u skateboard parku. Superknjiga odvodi djecu u avanturu u kojoj susreću Daniela koji donosi ispravnu odluku po cijenu života.

Sezona 1 Epizoda 8

Prvi Božić

U domu Kvantumovih vlada Božićni kaos. Nakon što Luka komentira kako su jaslice samo još jedna obična božićna dekoracija, Superknjiga posreduje i odvodi naše mlade junake na putovanje kako bi otkrili pravi smisao Božića.

Sezona 1 Epizoda 9

Isusova čuda

Kad Luka povjeruje da tajanstveni ulični mađioničar posjeduje prave moći, Superknjiga ih prenese do Galileje gdje su svjedoci Isusovih nevjerojatnih čuda. Kroz tu avanturu, Luka prepoznaje što je prava moć i sila a što imitacija.

Sezona 1 Epizoda 10

Posljednja večera

Luka i njegov bend pozvani su na audiciju u šou „Najbolji Svjetski Band,“ ali Luka je trebao naučiti jednu vrlo važnu lekciju o poniznosti. Superknjiga odvodi djecu u Jeruzalem za vrijeme Posljednje večere.

Sezona 1 Epizoda 11

On je uskrsnuo

Luka ne želi poslušati mamu i baš tad pojavljuje se Superknjiga i vodi Luku, Elu, Gizma, ali ovaj put i Milu, Lukinu mamu natrag u vrijeme, gdje će se susresti s Isusovom majkom Marijom u najtežem trenutku – raspeću njenog sina.

Sezona 1 Epizoda 12

Put u Damask

Kad problematični tinejdžer uđe u živote Ele i Luke, nijedno od njih ne vidi šansu za njegovu promjenu. Međutim, SUPERKNJIGA odvodi naše junake na putovanje gdje susreću zlokobnog Savla iz Tarza.

Sezona 1 Epizoda 13

Posljednja bitka

Nakon što Luka slučajno spali svoju obiteljsku kuću, on vjeruje da nema oproštenja za njega! Međutim, SUPERKNJIGA vodi Luku, Elu i Gizma da vide što će se događati na kraju vremena. Kroz ovo iskustvo Luka otkriva veličinu Božjeg oproštenja i obnove.