SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

[addtoany]

27-28.10.2018. – OSIJEK

Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja: programa u subotu u Američkom kulturnom centru te programa u nedjelju u EPC Osijek.

U subotu ujutro zaputili smo se u knjižnicu Američkog kulturnog centra gdje je bio najavljen program Superknjiga za djecu. Premda je događaj reklamiran na lokalnom radiju i preko plakata, odaziv djece nije bio velik. No, nismo dozvolili da nam to pokvari zabavu! Mi koji se jesmo pojavili uživali smo u Superknjiga crtiću, malom kvizu, igri brzog slaganja čaša, a na kraju pjesmi i plesu s Gizmom. Susret smo ovjekovječili fotografijama i zasladili se sokovima.

Idućega dana, u nedjelju, posjetili smo Evanđeosku crkvu u povijesnoj građevini u centru Osijeka – bivšoj sinagogi. Upravo u tom tjednu održavala se manifestacija „Tjedan kršćanske knjige”, koja se tradicionalno održava u Osijeku u povodu Dana reformacije, 31. listopada, te smo na licu mjesta mogli prelistati neke od najstarijih primjeraka Biblije koji datiraju još iz 16. i 17. stoljeća. Uz to, na izložbi se moglo naći više tisuća naslova raznih kršćanskih izdavačkih kuća iz Hrvatske. U tom prostoru dočekalo nas je 40ak djece uzrasta 7 do 14 godina koja su se rado poigrala s nama, pogledala jednu od Superknjiga epizoda te se na kraju slikala s Gizmom. 

Lijepo nam je bilo u Osijeku i rado ćemo doći ponovno!

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SNIMANJE SPOTA

31.03.2019. – ČAKOVEC, SNIMANJE SUPERKNJIGA SPOTA ZA „PJESMU SPASENJA“  ...