Naši projekti

Hero image

Akademija

Superknjiga Akademija je program za školsku djecu nižih razreda koja se temelji na epizodama crtića. Namijenjen je kao pomoć u radu s djecom, bilo da je to vjeronauk, nedjeljna škola, dječji klub, blagdanski program ili neki drugi događaj.

Kroz program Superknjiga akademije temeljene na crtićima djeca će upoznati cijelu Bibliju na njima pristupačan, razumljiv i zanimljiv način.

Svaka poduka usredotočena je na jednu biblijsku priču koja se djeci prikazuje kroz Superknjiga crtić i različite druge video materijale i na temelju te priče slijede tri lekcije.
Kroz sve tri lekcije pomažemo djeci da prepoznaju biblijske principe u priči te da ih primjene u svakodnevnom životu. Neizostavni dio svakog poučavanja su kreativne igre, aktivnosti, ples i pjesma.

Superknjiga Akademija oživljuje biblijske priče i uči djecu biblijskim principima!

Učite o praćkama sa Golijatom.

Kamp

Javite nam se ako želite više informacija kako organizirati kamp na temu Superknjige i proći kroz biblijsku avanturu zajedno s Lukom, Elom i Gizmom.

Pridružite se Ivanu Krstitelju u zabavnim aktivnostima kampa.

Igrice

Uz aplikaciju, postoji i webstranica www.superbook.tv koja je također interaktivnog sadržaja te je za sada dostupna samo na engleskom jeziku.

Na superboook.tv možete pronaći zanimljive i edukativne igrice koje su tematski povezane s epizodama Superknjige.

Tako djeca nakon epizode „Isusova čuda“ mogu zaigrati igricu „Fish and Bread“ te im na taj način poruka epizode može ostati u sjećanju na njima zanimljiv način.
U jednoj od igrica mogu pomoći Davidu braniti ovce od lavova dok u drugoj mogu vidjeti bogatstvo Edenskog vrta te s Evom spojiti parove životinja koje su živjele u njemu.

Posjetite www.superbook.tv i zaigrajte s likovima iz Superknjige!

Ako i izgubite u igrici, nemojte biti ljuti kao Faraon

Klub

Prvi Superknjiga Klub otvorio je svoja vrata 1996. godine u Kijevu, Ukrajina. Bio je to odgovor na mnoge molitve TV gledatelja koji su gledali klasične Superknjiga epizode. Danas je više od 300 klubova otvoreno u državama bivšeg Sovjetskog Saveza. Njihov rad se temelji na posebnom kurikulumu koji se također koristi za rad s djecom u nedjeljnoj školi / vjeronauku, domovima za djecu i ljetnim kampovima.

Superknjiga Klub je veselo, zanimljivo i uzbudljivo mjesto za djecu od 5 do 14 godina starosti.

U Superknjiga Klubu djeca mogu pronaći nove prijatelje, razvijati svoju kreativnost i otkrivati više o Bogu te graditi svoj karakter i način razmišljanja na biblijskim vrijednostima.

Najbolje ulaganje u novu generaciju je upoznati djecu s Biblijom!

Javite nam se za više informacija kako započeti Superknjiga klub u vašem gradu!

Estera vodi Superknjiga klub!

Aplikacija

Superknjiga aplikacija za iPad, iPhone, Android i Kindle za djecu je besplatna i trenutno dostupna samo na engleskom jeziku pod nazivom Superbook.

Aplikacija djeci omogućuje bogato medijsko iskustvo koje će im Bibliju oživjeti kroz epizode crtića, razne video isječke, interaktivne igrice, biblijske odgovore na pitanja koja su važna za djecu – pitanja o životu, Isusu i Bibliji. Za sve one koji požele detaljnije upoznati konkretne biblijske likove, događaje i artefakte, aplikacija nudi i tu mogućnost.

Započnite avanturu sa Superbook aplikacijom već danas!

Jona voli koristiti moderne tehnologije pa ima aplikacije na svom mobitelu.

Događaj

Superknjiga tim na čelu s Gizmom dosad je posjetio gradove diljem Hrvatske, a zaputio se i u susjednu BiH. Kako nam je veselo bilo, možete se i sami uvjeriti ako zavirite u rubriku Vijesti.

Superknjiga događaj pomaže djeci približiti biblijsku tematiku kroz zabavnu i dinamičnu interakciju s njima. Program koji nudimo sadržava jednu (uskršnju, božićnu ili neku drugu po odabiru) epizodu u trajanju od pola sata, jednu do dvije igrice, ples i pjesmu s robotom Gizmom, maskotom u prirodnoj veličini. Dolazak Gizma, glavnog heroja SUPERKNJIGE, uvijek predstavlja veliko veselje za djecu koja se po završetku programa mogu s njim fotografirati.

Gizmo voli putovati i jedva čeka poziv u goste!

Javite nam se i naš Superknjiga tim će vam pomoći u organizaciji nezaboravnog događaja za velike i male!

Petar će nam pomoći organizirati događaj o Superknjizi.