SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

[addtoany]

02.06.2018. – JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB

 

U organizaciji Crkve cjelovitog evanđelja iz Zagreba i pokroviteljstvom Grada Zagreba, organiziran je još jedan obiteljski festival na zagrebačkom Jarunu – Jarunfest. Bilo je tu za svakoga ponešto: koncerata, predstava, govora i gostiju, plesa, hamburgera, dvoraca na napuhavanje i još puno toga. Između ostalog, Superknjiga je po prvi puta gostovala na ovakvom događaju u Zagrebu. Pozvali smo sve svoje prijatelje i zabava je počela! 

Na velikoj pozornici predstavili smo projekt Superknjiga te ispričali priču o tome iz koje zemlje dolazi Gizmo, kada se prvi puta pojavio, o čemu se zapravo radi, koje su teme epizoda, gdje se crtić može pogledati. Naravno, bilo je tu i igre za djecu, natjecanja zapravo, jer tko se ne bi uključio ako nije nagrada u pitanju! U obližnjem šatoru za sve zainteresirane vrtile su se na velikom TV ekranu epizode 1. sezone Superknjige, a tko je želio, mogao je bojati u Superknjiga bojanci. Na raspolaganju veselim mališanima bili su i crveni Superknjiga baloni sa sjenom Gizma, bez kojih nikuda ne idemo. 

Najveće uzbuđenje izazvalo je pojavljivanje Gizma i zajednički ples na „Pjesmu spasenja“. Korake su djeci pokazivali naši vjerni volonteri, također djeca. Uslijedilo je slikanje jer svatko želi dokaz da je doista susreo svog omiljenog lika iz crtića. Gizmu to nikada nije teško. 

Nakon cijelog sata druženja s djecom, Gizmo je morao otići u malo hladnije krajeve jer ga je vrelina toplog zagrebačkog dana vrlo iscrpila. Do iduće godine Gizmo!

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SNIMANJE SPOTA

31.03.2019. – ČAKOVEC, SNIMANJE SUPERKNJIGA SPOTA ZA „PJESMU SPASENJA“  ...