SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SARAJEVO, OM

[addtoany]

18.04.2019. – SARAJEVO, OPERATION MOBILIZATION

Gizmo je ovom prilikom pozvan u goste u organizaciju OM (Operation Mobilization) BiH na Ilidži. Tamo su nas dočekali voditelji i mladi volonteri iz različitih zemalja koji, kroz aktivnosti te organizacije, služe lokalnom stanovništvu pokazujući im Božju ljubav, a također osnivaju i pružaju potporu u osnaživanju lokalnih crkava donoseći poruku nade svim ljudima. 

Reklama je postavljena ispred prostora, vrata su širom otvorena i polako su se djeca počela okupljati, zajedno sa svojim roditeljima u pratnji. Ubrzo se prostor popunio i program je započeo našom tradicionalnom igrom „Superčaša“ na koju su se djeca rado odazvala. Nagrada za pobjednika – majica s likom Gizma razveselila je pobjednika, a čokolade su utješile drugo i treće plasirane. Naravno, nismo propustili otplesati ples na kraju s Gizmom jer koreografija na njegovu omiljenu pjesmu stvarno nije teška ?

Prikazali smo epizodu iz druge sezone „Povratak izgubljenog sina“ koja prispodobu iz Biblije o izgubljenom sinu koristi kako bi djeca naučila vrijednu pouku o moći opraštanja i vjernoj ljubavi jednog oca.

Nakon projekcije zadržali smo se u ugodnom druženju uz kokice, slatkiše i sokove, dok su se djeca (a i poneki odrasli) veselo vrzmala oko Gizma i čekala svoj red na fotografiranje. Svakako je bilo lijepo iskustvo upoznati nove ljude iz ovog sarajevskog kvarta.

 

 

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...