SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2019.

[addtoany]

01.06.2019. – JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB

I ove godine je Superknjiga s Gizmom gostovala na programu Jarunfest. To je događaj koji Crkva cjelovitog evanđelja iz Zagreba organizira za djecu i roditelje na prekrasnom mjestu uz Jezero Jarun. Ovo je već 10. godina za redom da se ovaj događaj organizira i uvijek bude zabavno za svaki uzrast.

Pozornicu su smjestili u debeli hlad ispod drveća i na njoj je naša Vanja predstavila Superknjigu, rekla nekoliko rečenica o čemu govori Superknjiga kroz svoje epizode te potom pozvala djecu na igranje igre. To je naša već tradicionalna igra na ovakvim događajima – „Super čaša“. Igra ide tako da se odaberu tri dobrovoljca koja se natječu tko će biti najbrži u slaganju čaša, a na kraju slijedi nagrada za sve sudionike. Djeca se rado javljaju za igranje i navijanje bude vrlo dinamično. Glavna nagrada koju svi priželjkuju uvijek bude Gizmo majica i pobjednik ju nosi s velikim osmjehom na licu. Ove godine su sva tri mjesta osvojila majice, uz bojanku i čokolade.

Nakon toga se pojavljuje Gizmo kojeg djeca moraju glasno dozivati jer dolazi „izdaleka“. Zajedno s djecom otpleše Pjesmu spasenja, a nakon toga ga okruže djeca koja se žele s njim slikati, što im on uvijek udovolji. Na odlasku se Gizmo prošetao kroz kamp i pozdravljao djecu i roditelje. Na događanju je bio postavljen i šator s velikim TV-om gdje su se prikazivali Superknjiga crtići za djecu da malo predahnu u hladu od vrućine dana, a dijelili smo i Superknjiga balone.

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...