SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: DUBROVNIK

[addtoany]

19.04.2019. – DUBROVNIK

Kako da Gizmo ne posjeti Dubrovnik?! Predivan hrvatski grad, povijesno i turistički poznat u cijelom svijetu. Must see destinacija!

Poziv smo dobili od Udruge „Riječ Života“ koja je organizirala manifestaciju pod nazivom „Festival Života“ u periodu od 18.- 21. travnja 2019. Festival je bio humanitarnog karaktera, za pomoć obitelji Švarc čija kći Ivana boluje od cerebralne paralize te su sva prikupljena sredstva bila uplaćena za troškove njezinog liječenja koji su vrlo visoki. Festival se održavao u parku u Pilama, pod dubrovačkim zidinama staroga grada. Program je bio raznolik, od igrokaza, filmova, koncerta do uskršnje mise u nedjelju. Dio programa bila je i Superknjiga. 

I tako, grupa od 40ak predškolske djece okupila se pred velikim TV ekranom spremna na gledanje epizode „Izgubljeni sin“. Kokice su bile spremne, šećerna vata se pripremala, baloni su čekali sa strane i program je započeo. A kako da započnemo bez naše igre Superčaša?! Dobrovoljaca je bilo puno, no morali smo odabrati samo troje. Najbrži slagač je i ovom prilikom za nagradu dobio Gizmo majicu, dok su ostali dobili čokolade i Superknjiga balone. Nema veće sreće nego vidjeti osmijeh na licu pobjednika koji odnosi svoju Superknjiga majicu. 🙂

Nakon odgledanog crtića, nastavili smo druženje uz kokice i podjelu balona, kao i neizbježno slikanje s Gizmom. Vrtičke grupe su se zajedno slikale, a bilo je slučajnih malih prolaznika koji nisu propustili priliku slikati se s Gizmom. Ipak, Gizmo nam je po prvi puta u gradu Dubrovniku!

Prije nego je nastavio svoje putovanje, Gizmo se stigao prošetati zidinama grada, slikati se na Stradunu i uživati u prekrasnom pogledu na Dubrovnik sa Srđa. Giiiz, kakav predivan dan!

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...