SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUPERVIZIJA

[addtoany]

14.5.2020. – ZAGREB, SUPERVIZIJA

Utorak, 12.svibanj bio je veliki dan za Superknjigu jer smo imali nas drugi LIVE zanimljivog imena Supervizija. Gizmo je odlučio pozdraviti sve Superknjigoljupce koji ga prate na društvenim mrežama, ali i nagraditi neke od njih. No, za nagrade se trebalo malo potruditi i ponešto naučiti kroz dvotjedno druženje na temu 10 osobina Superknjigoljubaca.

Znamo da je kod Gizma učenje uvijek zabavno te su našim Superknjigoljupcima na društvenim mrežama bili dostupni zanimljivi i kreativni zadaci.

Prvi zadatak je bio izrada kamenja – svaku osobinu bilo je potrebno napisati, obojati, nacrtati na kamen, jedan ili više njih i na kraju ih spojiti u jedan kreativni uradak te poslati na Superknjiga Facebook ili Instagram. I kod ovog zadatka Gizmo je izazvao kreativnost svojih malih prijatelja, iako, ne sumnja da su svi kreativni. Drugi zadatak je bio GIZ KVIZ gdje su Superknjigoljupci trebali pokazati što su naučili o Bibliji iz odgledanih epizoda.

No, kako u Gizmovom poštanskom sandučiću nije bila gužva, veikodušno je odlučio nagraditi sve koji su bili kreativni i potrudili se oko zadataka.

Tako smo imali prilike nazvati naše Superknjigoljupce u Makedoniju, Srbiju i B&H te popričati s Nikolom, Mihajlom, Dinom i Ellom o tome kako im je bilo u izolaciji, koja im je najdraža epizoda i naravno osobina od onih 10 koje smo učili. Hrvatsku je predstavljao Gizmo glavom i bradom. Podijelio je s prijateljima da mu se najviše svidjela Estera jer je bila hrabra. Zna Gizmo da je to osobina na kojoj mora malo poraditi. 🙂

Gizmu je zavolio kameru pa se odlučio češće javiti Superknjigoljupcima LIVE!

 

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...