SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: Superakcija SUPERKNJIGE

[addtoany]

10.4.2020. – ZAGREB, #ostajemoDOMAsaSUPERKNJIGOM

Mnogi od nas imali su puno uskršnjih planova pa tako i naš Gizmo koji jako voli putovati i upoznavati djecu. No, kao i svima nama, tako su i Gizmovi planovi morali bi odgodeni zbog COVID-19. Ali, kako ostajanje doma ne bi bilo dosadno djeci, ali i Gizmu, odlučili smo iskoristiti potencijal društvenih mreża.

Svaki dan točno u 19 sati emitirala se nova epizoda druge sezone Superknjige na našem youtube kanalu. A idući dan djeca su mogla sudjelovati rješavjući različite zadatke vezane uz prikazanu epizodu na našoj Facebook stranici. Naši Superknjigoljupci su nam se javljali iz svih dijelova Hrvatske oduševljeni novim epizodama koje su mogli gledati u vrijeme kad nisu mogli u škole, vrtiće niti na drużenje s prijateljima. Gizmo, Ela i Luka bili su s njima i upoznali ih s predivnih 13 biblijskih priča i poučili ih kako da budu još bolji i predaniji Superknjigoljupci.

Na našu Facebook stranicu stizale su fotografije naših malih prijatelja s natpisom #ostajemoDOMAsaSUPERKNJIGOM i oduševile cijeli tim. Pa je tako naš velikodušni Gizmo odlučio je jednog vjernog Superknjigoljupca nagraditi šalicom Superknjige. Kako bi izbor bio korektan prema svima našim malim prijateljima odlučili smo sretnog dobitnika izabrati slučajnim odabirom putem aplikacije. I to javno. Zanimljivo, dobitnica je bila jedna djevojčica Estera istog imena kao i hrabra junakinja iz jedne epizode.

Različiti zanimljivi zadaci su svima i dalje dostupni na našoj Superknjiga Facebook stranici gdje nas i dalje možete pratiti.

 

 

 

 

 

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...