SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: CHAMPS CAMP JARUN

[addtoany]

18.06.2019. – Champs Camp Jarun, Zagreb

Superknjiga i Gizmo bili su u gostima! Ugostili su nas prijatelji iz Biblijskog instituta Zagreb koji već niz godina organiziraju ljetni kamp za djecu od 6-12 godina na Jarunu pod nazivom Champs Camp u suradnji s ekipom volontera iz SAD-a. Program je uključivao poučne biblijske priče, igrokaze, igre, kreativne
aktivnosti i pjesme.
Prvi dan u hladu kluba Aquarius prikazivala se epizoda David i Golijat s namjerom upoznavanja djece s vrijednostima poput hrabrosti i suočavanja s vlastitim borbama u životu. Djeca su pozorno i mirno gledala epizodu, a na kraju je slijedilo iznenađenje – poseban gost kojeg su svi iščekivali, Gizmo! Provirio je iza zida i dječje oči raširile su se od iznenađenja! Svojom pojavom Gizmo je izazvao radost i pljeskanje jer neki su ga tada po prvi puta vidjeli. Naravno, obavezno je bilo plesanje uz „Pjesmu spasenja“ koja je Gizmu omiljena. Prvo sramežjivo, ali uskoro su svi zaplesali, čak i oni malo veći. Na kraju su se sva djeca imala priliku slikati s Gizmom, u grupi i pojedinačno, tako da je bilo puno selfija. Mnogi su ga željeli dodirnuti, zagrliti, čak i lupkati po njegovom oklopu, što on nikako ne voli. Ali, djeca su znatiželjna i Gizmo to razumije.

Drugi dan smo se okupili u hladu velikog stabla pod šatorom i odigrali tradicionalnu igru Superčaša. Pobjednik je za nagradu dobio Gizmo majicu. Potom smo pogledali epizodu Deset zapovijedi. Ona govori o pravilima i kako su ona tu da nas zaštite i pomognu nam, a ne da naš život učine manje zabavnim. Tu temu su djeca obrađivala i kroz druge aktivnosti, a nakon odgledane epizode ponovno nam se pridružio Gizmo kako bi zaplesao s djecom. Poslije toga se pozdravio sa svima, dugo im je mahao pa odšetao s Jaruna u nove avanture.

 

Čitaj dalje

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: JARUNFEST 2018.

02.06.2018. - JARUNFEST, JEZERO JARUN ZAGREB   U organizaciji Crkve...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: OSIJEK

27-28.10.2018. – OSIJEK Posjet Osijeku sastojao se od dva događaja:...

SUPERKNJIGA DOGAĐAJ: SUSRET VJEROUČITELJA

03.03.2019. – CRIKVENICA, SUSRET VJEROUČITELJA   Privilegija nam je biti...